Vacatures in Riskmanagement
Haseena Khodadin

Onze gedreven high performer

Interview met Haseena Khodadin - Manager | Consultancy | treasury & Risk - EY

Zoals anderen ervan dromen piloot of actrice te worden, wist Haseena al op de middelbare school dat ze accountant wilde worden. En dat deed ze dus. Dezelfde gedrevenheid kenmerkt haar loopbaan bij ons: op haar 25e is ze manager financial services binnen Financial Accounting Advisory Services (FAAS).

Tja, je hoort het misschien niet zo vaak van middelbare scholieren, maar ik was echt al op jonge leeftijd gegrepen door het vak. Dat kwam ook door mijn oom die, toen ik nog in Suriname woonde, heel inspirerend kon vertellen over zijn ervaringen als Register Accountant.

Na mijn stage bij EY ben ik gebleven; de cultuur beviel me. Enerzijds is het hier informeel en heel collegiaal, anderzijds wordt er ook gestuurd op high performance, en dat past bij mij. Ik ben zelf heel gedreven en houd ervan om mezelf heldere doelen te stellen en deze te bereiken. Eenmaal begonnen bij EY, merkte ik dat juist het snijvlak van accountancy en advies me interesseerde. Ik heb me toen gespecialiseerd in financiële instellingen, en adviseer hen met mijn team nu onder andere over het afdekken van financiële risico’s in tijden van digitalisering.

Bij mijn advieswerk, en ook nu als manager, heb ik profijt van de bestuursfuncties die ik in mijn studententijd vervulde bij ‘Ambition for Succes’ en de ‘Stichting Giving Back’.
Door bestuursfuncties leer je om op een professionele manier duurzame relaties op te bouwen. En daarnaast heeft het bestuurswerk tijdens de studie geholpen om – noodgedwongen – heel efficiënt mijn tijd in te delen. Ook daar heb ik nu nog plezier van, want dat komt goed van pas als ik soms lange werkweken maak.

Toch hoor je me daar niet over klagen, want ik hou van mijn werk en heb in deze fase van mijn leven ook niet het gevoel dat dit ten koste gaat van mijn privéleven. Ik houd nog genoeg vrije tijd over om leuke dingen te doen zoals reizen, winkelen of een avondje Netflixen op de bank.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 19-5-2019
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Riskcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956