vergrootglas
Vacatures in Riskmanagement

Actuariaatcongres 2019

Bron: VSAE - 28 januari 2019

Op 4 maart 2019 organiseert de Vereniging Studenten Actuariaat, Econometrie en Operationele Research (VSAE) alweer de 19e editie van het Actuariaatcongres. Deze editie van het Actuariaatcongres zal plaatsvinden in het Koninklijk instituut voor de Tropen aan de Mauritskade in Amsterdam.

Dit jaar is het thema van het congres “De grenzen van privacy”, dit zal een centrale rol spelen tijdens het congres. Begin 2018 kwam het Facebook schandaal omtrent Cambridge Analytica aan het licht. Cambridge Analytica werd gecorrigeerd voor het ongepast verzamelen van data. Het schandaal begon een enorme publieke discussie over privacy in verband met data. Het ethische aspect hierin heeft een flinke impact gehad op de social media branche, consultancy en zeker ook verzekeraars. Want wat een dunne lijn tussen goed en kwaad kan privacy zijn. Waar liggen de grenzen? Hoe wordt gehandeld naar nieuwe casussen die data aan het licht zullen brengen de komende jaren en welke rol speelt privacy in verzekeren en gaat het spelen in de toekomst?  

Het Actuariaatcongres bestaat uit gevarieerde lezingen door verschillende professionals en interactieve sessies omtrent een actueel thema binnen de actuariële wetenschappen. Het is opgedeeld in een plenair gedeelte waar verschillende professionals het woord zullen voeren, en interactieve sessies waar discussie centraal staat. De dag wordt afgesloten met een borrel. Het unieke aan ons congres, het grootste door studenten georganiseerde congres op het gebied van actuariaat, is dat het een unieke mix van enerzijds professionals uit het bedrijfsleven en anderzijds belangstellende studenten oplevert.

Evenals afgelopen jaren zullen voor dit congres 6 Permanente Educatie punten worden aangevraagd, die voorgaande jaren ook door het AG-AI zijn toegekend. 

We hopen u te mogen verwelkomen op 4 maart in het Koninklijk Instituut voor de Tropen.

Aanmelden kan via de website: actuariaatcongres.nl.

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Riskcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp