logo riskcarriere.nl

Keylane

Varrolaan 60
3584 BW
Utrecht

+31 88 404 58 00
www.keylane.com/nl/


Actief in

Keylane ontwikkelt en implementeert flexibele standaardsoftware voor de kernprocessen van verzekeraars en pensioeninstellingen.

Medewerkers
ca 350
Profiel

Als IT-partner helpt Keylane verzekeraars en pensioeninstellingen hun concurrentiepositie te verstevigen en excellente service te bieden aan hun klanten. Dat lukt ons dankzij een deskundig en toegewijd team van medewerkers. Een internationaal team, actief in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Scandinavië.

We zoeken mensen die resultaatgericht, analytisch sterk en communicatief vaardig zijn.

In accountteams werken we aan complexe software-oplossingen voor onze klanten. Projecten voeren we uit binnen tijd en budget en met veel aandacht voor architectuur en technische en functionele kwaliteit. Dat vraagt om deskundige en vaardige medewerkers.

Wat we bieden

Keylane gaat verder dan alleen het aanbieden van een uitdagende functie. We bieden een prettige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden, professionele faciliteiten en een collegiale sfeer.
Ons startpunt is een uitstekend salaris. We bieden mogelijkheden voor zowel fulltime als parttime werken en werktijden zijn flexibel. Hard werken, initiatief en resultaat belonen we.

Vestigingen

Een internationaal team, actief in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Scandinavië.