logo riskcarriere.nl

Marsh

Conradstraat 18
3013 AP
Rotterdam

010 - 406 09 22
www.marsh.com/be/nl/careers.html


Actief in

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing. We helpen onze klanten bij het in kaart brengen en beheersen van risico’s en het creëren van nieuwe groeimogelijkheden.

Structuur

Marsh is een onderdeel van Marsh & McLennan Companies (MMC). Met wereldwijd 60.000 collega’s en een jaaromzet van ruim USD 13 miljard, vallen onder Marsh & McLennan Companies tevens marktleiders Guy Carpenter, Mercer, en Oliver Wyman.

Profiel

Marsh is de meest toonaangevende verzekeringsmakelaar en risicoadviseur ter wereld en besteedt veel aandacht aan het vinden van uiteenlopende personen die willen bijdragen aan het succes van onze klanten en onze organisatie.

De beste manier om service van het allerhoogste niveau te bieden aan onze klanten wordt gegarandeerd door de meest getalenteerde werknemers in onze sector aan te nemen en te behouden. Het is ons doel om als een magneet te werken bij het aantrekken van de beste mensen in onze sector.

Werken bij Marsh betekent deel uitmaken van een team van uiteenlopende professionals, die zich wereldwijd volledig inzetten voor het ondersteunen van klanten met de meest uitdagende en complexe risico’s. Onze rijke geschiedenis heeft een dienstverleningscultuur gecreëerd die ongeëvenaard is. Om onze klanten diensten van wereldklasse te kunnen bieden geven wij onze collega’s de mogelijkheid gebruik te maken van diverse scholings- en ontwikkelingsprogramma's om hun deskundigheid te vergroten.

Onze betrokkenheid bij diversiteit en integratie evenals maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid, toont onze inzet om te doen wat juist is. Verder hebben medewerkers van Marsh het voordeel dat ze samen kunnen werken met collega’s van andere onderdelen van Marsh & McLennan Companies zodat de klanten de best mogelijke ondersteuning van het gehele bedrijf genieten.