logo riskcarriere.nl

Triodos Bank

Hoofdstraat 10 Landgoed De Reehorst
3972 LA
Driebergen-Rijsenburg

030 - 693 65 00
www.triodos.nl


Actief in

Triodos Bank is een landelijk opererende bank die bedrijven, instellingen en projecten met een meerwaarde op sociaal, milieu en cultureel gebied financiert, daartoe in staat gesteld door spaarders en beleggers die kiezen voor maatschappelijk verantwoord en vernieuwend ondernemen.

Medewerkers
Circa 325
Structuur

Triodos Bank NV is geheel zelfstandig.

Profiel

Wil je werken voor de duurzaamste bank van Nederland? Bij Triodos Bank kun je rekenen op een open en transparante sfeer, opleidingen op maat en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Zo werken we samen
De bedrijfscultuur van Triodos Bank is open en transparant. Net als onze manier van bankieren. Onze medewerkers werken vanuit onze gezamenlijke missie. We stimuleren  samenwerkingen tussen verschillende afdelingen en landen.

We vinden het belangrijk om onze medewerkers te inspireren met interessante discussies en presentaties van gastsprekers. Daarom organiseren we regelmatig tijdens de lunchpauze of na het werk bijeenkomsten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Loopbaan en ontwikkeling
Niemand is te oud om te leren. En wij profiteren natuurlijk ook van de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker. Daarom spelen opleiding en cursussen een belangrijke rol in ons personeelsbeleid. Medewerkers van Triodos Bank kunnen individuele lessen volgen, gespecialiseerde cursussen volgen en naar groepsbijeenkomsten gaan.

Arbeidsvoorwaarden
Triodos Bank heeft ervoor gekozen om het verschil tussen het laagste en hoogste salaris te beperken. We hebben daarvoor toestemming gekregen om op dit gebied af te wijken van de Algemene Bank-CAO. Voor alle overige voorwaarden volgt Triodos Bank wel de CAO.